Levering

Verzending

Ik streef ernaar om bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 uur besteld zijn in Nederland, België en Duitsland binnen 3-4 werkdagen te leveren met DHL. Plaats jij je bestellen op vrijdag na 12:00 uur? Dan wordt jouw bestelling op zijn vroegst dinsdag verzonden.

Vanwege de drukte met de feestdagen kan het zijn dat jouw bestelling langer onderweg is. Ik vraag mijn klanten daarom om tijdig te bestellen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten zijn €6,45, ongeacht de grootte en het gewicht van je pakket. Ik hanteer de verzendtarieven van DHL en rekenen hier dus geen extra kosten voor. Bij een bestelling boven de €75,- is de verzending GRATIS in Nederland.

Verzendkosten België

De verzendkosten zijn €11,-, ongeacht de grootte en het gewicht van je pakket. Ik hanteer de verzendtarieven van DHL en rekenen hier dus geen extra kosten voor. Bij een bestelling boven de €125,- is de verzending GRATIS naar België.

Verzendkosten Duitsland

De verzendkosten zijn €11,95, ongeacht de grootte en het gewicht van je pakket. Ik hanteer de verzendtarieven van DHL en rekenen hier dus geen extra kosten voor. Bij een bestelling boven de €125,- is de verzending GRATIS naar Duitsland.

Winkelwagen
Scroll naar boven