Retourneren & Klachten

Retourvoorwaarden

Toch niet blij met het bestelde product? Dat kan natuurlijk altijd en wil ik graag voor je oplossen. Echter komen mijn gepersonaliseerde producten niet in aanmerking voor retourneren of ruilen, aangezien deze speciaal op jouw wensen zijn afgestemd.

Wanneer je toch niet tevreden bent neem dan even contact met me op, dan kijk ik samen met jou naar een oplossing, wij behouden uiteraard wel het recht om klachten die pas na 14 dagen van aankoopdatum worden aangegeven niet meer in behandeling te nemen.

Indien ik een fout heb gemaakt of als de producten beschadigd bij jou worden afgeleverd dan wil ik jou uiteraard helpen, neem ook dan even contact met me op en ik zoek zo snel mogelijk naar een oplossing. 

Mocht het zo zijn dat ik akkoord ga met retourneren vanwege bovenstaande redenen, dan zijn de verzendkosten voor het terugsturen voor ons. Bij retourneren vergoeden wij het product. 

Retourkosten

Het retourneren van producten is op eigen kosten.

Retourtermijn

Je hebt 14 dagen de tijd met ingaande op de dag van ontvangst van het item om het product te retourneren, zodra je goedkeuring hebt gekregen. Het item kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Je kunt je retourzending afgeven bij een DHL-punt.

Retourprocedure

Wil je een item retourneren? Dit kan alleen met goedkeuring.

  1. Neem contact op en geef aan welk item u wilt retourneren en waarom u het item wilt retourneren. Na goedkeuring kunt u veder naar stap 2.
  2. Doe het te retourneren item, samen met het ordernummer, in de originele verpakking.
  3. Geef je retourzending af bij een DHL afleverpunt en bewaar het verzendbewijs, of laat je pakket thuis ophalen. De dichtstbijzijnde DHL-locatie vind je op www.dhlparcel.com/consument/dhl-servicepoints. 
  4. Je ontvangt een bevestiging per e-mail wanneer je retourzending is verwerkt. Binnen 14 dagen ontvang je het aankoopbedrag terug op je rekening.
Bestelling toch niet leverbaar

Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons online assortiment. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van de bestelling blijkt dat een artikel niet meer op voorraad is. Indien een artikel onverhoopt niet leverbaar is, dan berichten wij je hier binnen 5 werkdagen over, en zullen we opzoek gaan naar een oplossing en anders zal ik het betaalde bedrag binnen 14 dagen terugstorten.

Klachten

Is iets van een item kapot? Is je bestelling niet aangekomen? Wat voor klacht je ook hebt, meld het mij. Je kunt contact met me opnemen. Stuur me je ordernummer en een foto van de klacht, dan zal ik je klacht beoordelen en proberen naar ieders tevredenheid het op te lossen. Ik beantwoord je bericht binnen enkele dagen na ontvangst. Mocht er meer tijd nodig zijn, dan laat ik dat weten. Er bestaat altijd de mogelijkheid om telefonich contact met me op te nemen. Onze klachtenregeling vind je in onze Algemene voorwaarden (Artikel 14).

Winkelwagen
Scroll naar boven