Veelgestelde vragen

Bestellen

Vanwege de snelle levering en onze gepersonaliseerde artikelen is het niet mogelijk om de bestelling te annuleren, echter kan je wel altijd een bericht sturen om te kijken naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld eventuele aanpassingen.

Neem zo snel mogelijk contact op om met de juiste adresgegevens en het ordernummer. Zodra jouw bestelling is verwerkt, is het helaas niet meer mogelijk om de gegevens aan te passen.

Zodra jouw bestelling succesvol is afgerond, ontvang je een orderbevestiging per mail op het door jouw opgegeven e-mailadres. Wanneer jouw pakketje is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging met hierin de track & trace link. Met deze link kan je jouw pakketje volgen tot dat deze wordt bezorgd.

Controleer voor de zekerheid even de spambox. Het kan namelijk soms gebeuren dat sommige mails in de spambox terecht komen. Toch niks ontvangen? Stuur me dan even een berichtje.

Bezorgen en levering

De standaard levertijd is 3 – 4 werkdagen. Wanneer je op werkdagen voor 12:00 uur besteld, doe ik mijn best uw bestelling dezelfde dag te verwerken en ontvang je het pakketje in de meeste gevallen na 2 dagen. Bestel je op vrijdag na 12:00 uur? Dan doe ik mijn uiterste best om jouw pakket uiterlijk maandag of dinsdag op de post te doen. (met uitzondering van Nationale feestdagen)

De verzendkosten voor Nederland bedragen €6,45, voor België €11,- en voor Duitsland €11,95.

Voor Nederland: Wanneer je een bestelling plaatst vanaf €75,- neem ik de verzendkosten op mij. Plaats jij een bestelling onder de €75,- dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening. 

België en Duitsland: Wanneer je een bestelling plaatst vanaf €125,- neem ik de verzendkosten op mij. Plaats jij een bestelling onder de €125,- dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening. 

Zodra jouw pakketje verzonden is ontvang je een verzendbevestiging met hierin de track & trace link waarmee je jouw pakket kunt volgen. 

Jouw pakketje is te volgen vanaf het moment dat de chauffeur zijn route van de dag heeft aangemeld. De track & trace link is in de meeste gevallen 12 uur nadat je deze hebt ontvangen werkzaam.

Het kan zijn dat jouw pakketje vertraging heeft opgelopen bij de vervoerder. Wij raden je aan om de track & trace goed in de gaten te houden. Zodra er een nieuwe leverdatum bekend is zal dit zichtbaar worden gemaakt in de track & trace. Mocht je bestelling na 5 dagen nog steeds niet geleverd zijn. Stuur ons dan even een bericht.

Wanneer je jouw bestelling hebt ontvangen en deze is niet compleet of je hebt een onjuist artikel ontvangen. Stuur ons dan even een bericht, benoem altijd jouw ordernummer en stuur een foto van de ontvangen artikelen, zo kunnen wij jou direct helpen.

Retourneren

Het is niet mogelijk om gepersonaliseerde artikelen te retourneren. Wanneer je toch niet tevreden bent of indien het product is beschadigd bij ontvangst neem dan contact op, dan kunnen we samen kijken naar een oplossing.

Voor alle artikelen die je bij mij besteld, geldt de wettelijke garantie van 30 dagen na ontvangst.

Wanneer je jouw bestelling beschadigd hebt ontvangen, wil ik je vragen om hier zo snel mogelijk een foto van te maken en mij een bericht te sturen (uiterlijk binnen 14 dagen). Stuur de foto toe met het ordernummer en ik zal jou direct verder helpen.

Betalen & kortingscode

Om te betalen kun je gebruik maken van:

iDeal
Met iDeal kun je online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van jouw eigen bank. 

Bancontact
Met Bancontact kun je online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van jouw eigen bank. 

Bankoverdracht
Een overboeking is een handmatige overschrijving naar de bankrekening van Mollie. Je dient naast het rekeningnummer ook een betaalkenmerk op te geven. Na de overboeking duurt het gemiddeld 2 werkdagen totdat ik het geld op mijn bankrekening heb ontvangen. Na ontvangst is de betaling gegarandeerd en kan deze niet meer worden teruggedraaid. Na ontvangst word je bestelling in behandeling genomen. 

Vóór het plaatsen van je bestelling dien je de kortingscode in te voeren. Helaas is het niet mogelijk om een kortingscode achteraf nog te verrekenen.

Product informatie

Het is niet aan te raden om de gepersonaliseerde drinkflessen in de vaatwasser te plaatsen. Wij raden je aan om de drinkflessen schoon te maken met warm water en zeep. Gebruik geen bleekmiddel om de drinkfles schoon te maken, in verband met het behouden van de juiste kleuren.

Om zo snel mogelijk op de hoogte te worden gehouden van de nieuwe voorraad, raden wij je aan om je e-mailadres in te vullen bij het product onder de button ‘Uitverkocht’. Zodra het product weer beschikbaar is, ontvang je direct een e-mail.

Ja zeker dat is mogelijk. Je kan zelf een ontwerp aanleveren en deze kan dan bedrukt worden op een shirt, sweater of hoodie. Voor meer informatie kan je me een privé berichtje sturen op Instagram of via Facebook.

De prijzen verschillen ongeveer tussen de €25,- en de €30,- dit heeft te maken met de grote van het ontwerp en of het ontwerp uit meerdere kleuren bestaat. Voor een specifieke prijs kan je contact met me opnemen via Instagram of Facebook.

De prijzen verschillen ongeveer tussen de €40,- en de €45,- dit heeft te maken met de grote van het ontwerp en of het ontwerp uit meerdere kleuren bestaat. Voor een specifieke prijs kan je contact met me opnemen via Instagram of Facebook.

De prijzen verschillen ongeveer tussen de €45,- en de €50,- dit heeft te maken met de grote van het ontwerp en of het ontwerp uit meerdere kleuren bestaat. Voor een specifieke prijs kan je contact met me opnemen via Instagram of Facebook.

Ja zeker dit is mogelijk. Het is wel altijd op eigen risico als u kleding opstuurt en dit bedrukt moet worden.

De prijs ligt aan de grote en het aantal kleuren van het ontwerp. De prijzen starten bij €15,- voor een kleine bedrukking. Wil je een specifieke prijs dan kan je me een privé berichtje sturen op Instagram of Facebook.

Winkelwagen
Scroll naar boven